Kurssi-ilmoittautuminen

Tulityökortti-
koulutus

Tulityökurssi on työpäivän mittainen ja se sisältää oppitunteja sekä suojaus- ja alkusammutusharjoituksen. Kurssin päätteeksi myönnettävä tulityökortti on voimassa viisi vuotta ja se on voimassa myös Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Työturvallisuus-
korttikoulutus

Valtakunnalliseen menettelytapaan perustuva työturvallisuuskorttikoulutus luo pohjan turvalliselle työpaikalle. Työpäivän mittaisen kurssin hyväksytysti suorittaneet saavat työturvallisuuskortin, joka on voimassa viisi vuotta.

Alkusammutus-
koulutus

Koulutamme sinut käyttämään sammutinta tosipaikan tullen. Alkusammutuskoulutuksen tavoitteena on varmistaa henkilöstön alkusammutustaidot ja näin varmistaa yrityksesi toiminnan jatkuvuus onnettomuustilanteessa.

Koulutukset

Laskutustiedot

Yhteyshenkilön tiedot

[showhide type="post" more_text="Ilmoittautumalla hyväksyt kurssiehdot..." less_text="Sulje kurssiehdot"]

Ehdot tulityökorttikoulutus

Kurssin hinta sisältää suomenkielisen opetuksen, kurssimateriaalin, sammutusharjoituksen, aamu- ja iltapäiväkahvit ja tulityökortin. Toimitamme tulityökortit sen jälkeen, kun lasku on maksettu. Kortin toimitusaika on n. 2-3 viikkoa hyväksytyn kokeen suorittamisesta. Kurssille ilmoittautuminen on sitova, mikäli sitä ei ole peruutettu 2 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksen tullessa tämän jälkeen, peritään perumismaksu 50% kurssin hinnasta. Mikäli osallistuja jättää tulematta kurssille perumatta osallistumistaan, peritään kurssin hinta kokonaisuudessaan.

Ehdot työturvallisuuskorttikoulutus

Kurssin hinta sisältää suomenkielisen opetuksen, kurssimateriaalin, aamu- ja iltapäiväkahvit, sekä työturvallisuuskortin. Toimitamme työturvallisuuskortit sen jälkeen, kun lasku on maksettu. Kortin toimitusaika on n. 1-2 viikkoa hyväksytyn kokeen suorittamisesta. Kurssille ilmoittautuminen on sitova, mikäli sitä ei ole peruutettu 2 päivää ennen kurssin alkua. Peruutuksen tullessa tämän jälkeen, peritään perumismaksu 50% kurssin hinnasta. Mikäli osallistuja jättää tulematta kurssille perumatta osallistumistaan, peritään kurssin hinta kokonaisuudessaan.

[/showhide]